Internationaal onderzoek
Wij testen wereldwijd, met een focus op Europa en de Verenigde Staten!

Wereldwijd

Geen plek te ver

De meeste onderzoeken organiseren wij "gewoon" op ons eigen testcentrum in Tilburg, maar geen plek is ons te ver. Zo hebben we onderzoek gedaan in nagenoeg alle werelddelen en voeren we regelmatig testen uit in de Verenigde Staten en diverse Europese landen. 


Lokale kennis gecombineerd met onze expertise

In de loop der jaren hebben we een uitgebreid netwerk van lokale partners opgebouwd verspreid over de hele wereld. Bij internationaal onderzoek maken we gebruik van de kennis en faciliteiten van deze partners en combineren we dat met onze kennis en expertise. Lokale partners bieden ons kennis over de cultuur, specifieke gebruiken voor wat betreft testmethoden en vragenlijsten en een hulplijn voor de interpretatie van resultaten.

Onderzoek zoals u van ons gewend bent

Of u nu in Nederland, België, de Verenigde Staten of in Australië wil testen, bij ons maakt het geen verschil! Het onderzoek wordt op een zelfde manier georganiseerd, waarbij we natuurlijk wel rekening houden met cultuur verschillen. 

Samen met u bepalen we de testopzet en vragenlijst en vervolgens gaan we (eventueel met de hulp van lokale partners) aan de slag om consumenten te vinden. Na het verzamelen van alle feedback gaan we aan de slag met de rapportage.


De mogelijkheden voor u op een rij

Internationaal onderzoek kan worden ingezet voor het beantwoorden van al uw product-, merk-, marketing en R&D gerelateerde vraagstukken.

Zo organiseren wij onder andere:

  • Productonderzoek (thuis en op locatie)
  • Verpakking onderzoek
  • Concept acceptatie testen
  • Koop-  en prijsonderzoek
  • Naamsbekendheid en imago onderzoek
Landen

Nieuwsgierig geworden?

Wij adviseren u graag over uw project. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden!

Neem contact met mij op