Efficiency

Snel, efficiënt en voordelig

Door onze ruime ervaring en unieke faciliteiten kunnen we onderzoek snel en efficiënt organiseren. 

We beschikken over: 

  • een testcentrum waar wekelijks producten uit de voedingsindustrie worden getest
  • een eigen database met consumenten verspreid door Nederland én België
  • een netwerk van centrale locaties voor werving & selectie van consumenten
  • een uitgebreid netwerk van lokale partners wereldwijd
  • software voor online onderzoek

Project op maat 

Hoewel vraagstukken van onze opdrachtgevers op elkaar lijken, is elk project toch weer anders! Wij benaderen uw project dan ook als maatwerk en passen alles aan naar uw situatie. Zo stemmen we samen met u de vragenlijst op, stemmen we de presentatie van de testproducten af en bieden we een op maat gemaakte rapportage. Alles om ervoor te zorgen dat u alle informatie heeft die nodig is om succesvol te zijn met uw product. 


Doelstelling centraal 

Als we vier soorten stroopwafels gaan testen, dan zouden we één consument kunnen vragen dat te doen. Dat geeft bijzonder veel informatie over de verschillen tussen de producten, maar is niet iets wat een consument thuis snel zal doen. Deze resultaten zijn wél informatief voor optimalisatie en benchmark doeleinden, maar niet realistisch voor een algemene kwaliteitscontrole. Bij elk project kijken we dus naar de doelstelling en wat ervoor nodig is om de onderzoeksvragen te kunnen beantwoorden. 


Flexibel aanpassen 

We denken altijd flexibel en creatief mee met de situatie van onze opdrachtgever. Bijvoorbeeld wanneer een onderzoek op het laatste moment tóch wordt uitgesteld of als we producten moeten sorteren en ompakken om gestandaardiseerd aan te bieden aan de consument.


Betrokken en resultaat gericht 

We voelen ons betrokken en loyaal aan de merken waarvoor wij werken. We vinden het belangrijk dat zij succesvol kunnen zijn in de markt en dat we alles geven om hen de informatie te geven die ze nodig hebben om te groeien. Of het nu gaat om het creëren van extra verkopen, het bereiken van nieuwe klanten of het verzamelen van feedback over producten. Alles voor het succes van uw product!

Results2

Nieuwsgierig geworden?

Wij adviseren u graag over uw project. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op over de mogelijkheden!

Neem contact met mij op