Testen bij Sensoteam?
Deelname kan vanuit huis of op een van onze locaties!
Proeven

Testcentrum Tilburg

Op onze testlocaties in Tilburg (winkelcentrum Heyhoef, Tilburg Zuid en Tilburg West) testen we o.a. fruit, drop, snoepjes, frisdrank, koek- en banket en (snoep)groente. Eigenlijk kunt u bij ons alles verwachten wat u ook in de supermarkt tegenkomt bij het doen van de dagelijkse boodschappen. 

Bij een smaaktest proeft u verschillende producten en beoordeelt u deze via online vragenlijsten. U krijgt dan vragen over het uiterlijk, de smaak en textuur van het product. Onze medewerkers helpen u natuurlijk als iets niet duidelijk is!

Deelname is geheel vrijwillig, u zit nergens aan vast. U kiest zelf óf en wanneer u wil deelnemen aan onze testen. U ontvangt van ons elke week een email met daarin de uitnodiging. Kan of wil u niet deelnemen? Dan hoeft u niets te doen en ontvangt u een week later gewoon weer een uitnodiging voor het volgende onderzoek.

Onze testlocaties bevinden zich op de volgende adressen:

  • Tilburg Reeshof: Winkelcentrum Heyhoef (naast de Bibliotheek)
  • Tilburg West: Sinopelstraat 1 (nabij Paletplein)
  • Tilburg Zuid: Don Sartostraat 4 (nabij Pater van den Elsenplein / Elisabeth Ziekenhuis)

Thuis testen (Nederland én België)

Voor een aantal productgroepen zijn we ook op zoek naar consumenten die het leuk vinden om thuis producten te beoordelen. Denk hierbij aan het beoordelen van een verpakking (op basis van een afbeelding) of het beoordelen van producten die wij per post naar u toesturen (bijvoorbeeld snoepjes, kauwgom en mintproducten). 

Deelname kan door uzelf te registreren op deze website. U krijgt dan een uitnodiging waarin staat welke product(en) wij testen, wanneer ze per post worden verstuurd en wat u bij deze test moet doen. 

Lijkt het u leuk om deel te nemen? Dan meldt u uzelf aan via het aanmeldformulierjst (welke in de mail staat vermeld). Kan of wil u niet deelnemen? Dan hoeft u niets te doen en ontvangt u bij het volgende onderzoek een nieuwe uitnodiging.

Survey

Nieuwsgierig geworden?

Meld u nu gratis aan als deelnemer en blijf op de hoogte van alle acties en onderzoeken.

Meld u gratis aan