Meeneemactie

Neem iemand mee naar ons testcentrum en verdien 2,50 euro extra per persoon die u meeneemt!

Voorwaarden voor de meeneemactie:

* U verdient een bedrag van 2,50 euro voor elke deelnemer die via u bij ons komt testen.

* Voorwaarde is dat u zelf én de persoon die u aanmeld minimaal 1x komt proeven in de periode van 17 januari 2020 tot en met 14 februari 2020. Dit hoeft overigens niet op dezelfde dag of tijd te zijn; u mag dus ook apart komen. Wij behouden ons het recht om deelnemers te weigeren indien deze niet tot onze doelgroep behoort. 

* De persoon die u meeneemt heeft nog geen account op onze website en heeft nog nooit eerder meegedaan aan een van onze product testen (sinds 2016). De actie geldt dus voor aanmeldingen vanaf 17 januari 2020. 

* De persoon die u meeneemt is ouder dan 18 jaar en jonger dan 68 jaar. Bij twijfel kunnen wij om een legitimatie vragen.

* De actie gaat in vanaf vrijdag 17 januari 2020 en blijft geldig tot en met 14 februari 2020. Indien wij de actie verlengen, dan laten we dat natuurlijk weten.

* Let op: er zijn maar een beperkt aantal plaatsen op ons testcentrum en VOL=VOL. Indien er geen plek voor u en/of de nieuwe aanmelding is dan kunnen we daar helaas niets aan doen. 


Hoe werkt de actie?

* Maak zelf een afspraak via uw persoonlijke account voor uw volgende bezoek.

* De persoon die u meeneemt mag zich aanmelden als deelnemer via het aanmeldformulier op onze website en kan dan vervolgens ook een afspraak maken voor zijn/haar bezoek. 

* Voordat hij/zij de afspraak bevestigd, is er een optie om een notitie toe te voegen aan de afspraak (via een tekstveld).

* Laat de nieuwe tester bij het opmerkingen veld uw naam en/of panelnummer invullen door de nieuwe tester. Zo weten wij dat u degene bent die deze persoon meeneemt. 

* Uw extra vergoeding wordt bij de volgende betaling toegevoegd. 

* Indien u niet op hetzelfde tijdstip kan dan mag u ook ieder op een apart tijdstip komen (of u kunt informeren via panel@sensoteam.nl of wij ervoor kunnen zorgen dat u toch samen kunt testen). 

Nieuwsgierig geworden?

Meld u nu gratis aan als deelnemer en blijf op de hoogte van alle acties en onderzoeken.

Meld u gratis aan